19 Ekim 2012 Cuma

PEPLUM MODASI

Merhaba benim can dostlarım :)
Sizinle görüşmeyeli tam bir hafta olmuş.
İyiymiş valla ben arayı daha da çok uzatırım diye düşünüyordum.
Siz de şimdi şaşırmışsınızdır :)Hayırdır noldu bu kıza fazla arayı açmadan post yazıyor diye ..
..okul çıkışı arkadaşlar rahat bırakmıyor ki  illa bir yerlere gidicez diyorlar ..hepside birbirinden iyi niyetli maşallah :)))))her neyse 
(Havalar da güzel gidiyor ya insanın hayır diyesi de gelmiyor ..kışı beklerken yaz havası )
ben de dedim tam yeni tasarımlarımı giymişken fotoğraflarda çekeyim de takipçilerimde faydalansın ..E napayım post yapma imkanım olduğu sürece size de  haksızlık yapmak istemiyorum :)
Gelelim şimdi ne giydiğime .

biliyorsunuz ki peplum olsun  dantel bluzlar ve ceketler olsun çok moda . Bende bu ikisini birleştirerek kendime dantelli peplum bluz yaptım :) peplum ,beli ince insanların tercih etmesi gerekir diye düşünüyorum ..her model her beden de güzel durmuyor biliyorsunuz .
eşarp : gizia 


yeşil, bu kış moda ..evde yeşil kumaşım varmış da haberim yokmuş.Ben de kumaşımı kiloş bi etek keserek değerlendirdim ..peplumun altına dar etekte hoş oluyor ama zayıf olduğum için kiloş etek tercih ettim :) bu arada peplumun ön kısmı kısa arkaya doğru boyu uzuyor .


buda benim arkadaşım :))severim kendisini de giyim tarzını da ..arkadaşımında fotoğrafını paylaşayım sizin için fikir olacağını düşündüm .


buda kapanış pozu :) 
( laf aramızda çantamıda çok severim hani ;) her kombinle uyum sağlıyor. senelerde geçse sanırım bu çantaya gözüm gibi bakıcam öyle görünüyor :)


3 yorum:

Unknown dedi ki...

ne güzel olmuşsun tatlım :):)

Unknown dedi ki...

teşekkürler havvacım :)

Unknown dedi ki...

eline saglik, cok guzel olmus