24 Ocak 2013 Perşembe

YENİ TUNİĞİM VEE MİHRİ KOZMETİK

Vee okul tatil olur ..
Selam canım takipçilerim ..Nasılsınız bakalım :)
Bıkmadan usanmadan her gün girip bloga bakıyorsunuz ;) yeni bişeyler var mıdır diye..bunun farkıdnayım ;)
Lafı fazla uzatmadan en son tasarladığım tuniği sizlerle paylaşayım ..


puantiye her zaman modadır bunu sizde biliyorsunuz..siyah düz kumaş ile puantiye kumaşı birleştirerek böyle bi tasarım çıkardım ben çok beğendim kullanışlı bir mdel oldu ;)


Bu arada geçen hafta MİHRİ KOZMETİK'in toplatısı vardı .Blogerler olarak bizde ordaydık ..Kısaca size Mihri'den bahsedeyim şimdi herkes merak ediyorduk ..Mihri ,dünyada kabul edilen ve Türkiye'nin tek helal sertifikalandırma yetkisine sahip tek kozmetik firmasıdır.Zaten islami yaşamda böyle birşeye ihtiyaç vardı.Gerçekten çok mutlu olduk.Şuanlık saç bakımı,cilt bakımı, el ve ayak bakımı,vücut bakımı grupları bulunmaktadır..Annem kullanmaya başladı gerçekten muhteşem denemenizi tavsiye ederim ..


kimler mi vardık ;) feyza,ben,serap,hülya,zehra,nurcan ve aybike :) 

Mihriden toplu bir kare :) karşılamalarından tutun ikramlarına kadar her şey dört dörtlüktü.Mihri ailesine başarılar ...
Bir yeni postta görüşmek üzere :))



8 yorum:

Unknown dedi ki...

o gün twitterdan anı anına takipteydim zaten hoş bi buluşma olmuş:) puantiyeyi bende çok severim çok hoşsun:)

Adsız dedi ki...

Merhaba zehra hanim blogunuzun takipcisiyim.masaallah tasarimlar super ve cok yakisiyor size hemde tesetture uygun giysiler gormek cok guzel ozellikle bu dejenere ortamda. Basarilarinizin devamini dilerim .

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim adsız ;)
elimden geldiğince tesettüre uygun vücudun portföyünü ortaya çıkarmayan tasarımlar yapmaya çalışıyorum:)

Mervişko!!! dedi ki...

evet bende bu konuda tebrik ediyorum sizi yani kendinizden ve tesettürden taviz vermeyip bu denli şık ve özgün tsarımlar yapmanız gerçekten takdire şayan.ufak bir rica diktiklerinizi birazda öğretmeye çalışsanız yada nebiliym ufak pratik bilgiler falan çok iyi olur aslında.

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim merve hanım :) inanın post hazırlamaya bile vakit bulamıyorum.Bu konuda çok mail alıyorum.Dikiş olmasada inşallah yaz mevsimine doğru pratik bilgiler paylasmaya özen gösteririm :)

sumeyye dedi ki...

Tekrar merhaba zehra hanim ben bu posta adsiz olarak yorum yazmistim cevaplamissiniz tesekkurler .blogger degilim ve sosyal aglari kullanmiyorum o yuzden oyle uygun gormustum:) birde tasarimlarinizi alabiliyormuyuz acaba ben ist disindayimda. Iyi aksamlar

Unknown dedi ki...

merhaba sumeyye :) evet facebook sayfamızdan bazı urunlerın satısları yapılıyor ..bloga girdiğinizde hemen sağ alt köşede görüceksiniz sayfamızı ;) iyi akşamlar .ilginizden dolayıda tesekkurler .

ferace dedi ki...

üzerinizdeki tunik gerçekten çok hoş ve size çok yakışmış güle güle giyin inşallah